Ga op poëziesafari en ontdek je gedicht

Cultuurmaker: Wibo Kosters
Aantal ontmoetingen: 1 tot 3

Aantal ontmoetingen: 1 tot 3
Groepsgrootte: 3 tot 15 deelnemers
Naam cultuurmaker: Wibo Kosters
Kosten: € 20 euro per deelnemer per bijeenkomst, € 50 euro bij drie bijeenkomsten
Website: www.
E mail: w.kosters@gmail.com
Telefoonnummer: 06-52665640

Ga op poëziesafari en ontdek je gedicht

Poëzie ontstaat op wonderlijke wijze. Soms door een herinnering, een gedachte, vaak ook door wat we observeren. Tijdens de poëziesafari neemt oud-stadsdichter van Deventer Wibo Kosters je mee op pad, juist om dingen te observeren: van afval dat op straat ligt tot winkelpubliek in de HEMA. Vanuit de gedachte dat iedereen op zijn eigen manier gebeurtenissen en informatie ‘filtert’, ontstaan jouw unieke indrukken. En met die indrukken gaan we vervolgens een gedicht schrijven.

Een poëziesafari is op heel veel plekken mogelijk, van in de natuur of langs de IJssel tot op het industrieterrein of op het terras, als je bijvoorbeeld slecht ter been bent. Het belangrijkste is indrukken opdoen, daar komt geheid poëzie van!

Over Wibo Kosters

Wibo Kosters is schrijver en dichter. Hij schreef als stadsdichter van Deventer veel vanuit het observeren, ook zijn debuutbundel ‘inwoner’ ging over observaties van het leven in de stad. Zijn meest recente uitgave ‘Hazlit, of het boek van belangrijke en onbelangrijke maar prettige vormen van geluk’ is een onderzoek naar wat in onze samenleving geluk inhoudt