Interactief en activerend muziektheater speciaal gemaakt voor ouderen

Theateratelier ToiToiToi
Aantal bijeenkomsten: 1

Interactief en actief muziektheater speciaal gemaakt voor ouderen
Aantal bijeenkomsten:  In  overleg
Groepsgrootte:  3 tot 15 deelnemers
Naam Theateratelier: ToiToiToi
Naam contactpersoon: Luisella Lai
Kosten: Afhankelijk van voorstelling – zie hieronder
Website: www.theaterateliertoitoitoi.nl/theateracts
E mail: info@theaterateliertoitoitoi.nl
Telefoonnummer: 06-25277275

Zingende Badmutsen

De Zingende Badmutsen presenteren knotsgekke muziektheaterprogramma’s speciaal ontwikkeld voor senioren en bieden programma’s van 1 en anderhalf uur aan.
Dit zijn de mogelijkheden die de Zingende Badmutsen op dit moment hebben:

De Zingende Badmutsen – VOORSTELLING

Willy en Loes spelen in een zaal een voorstelling van 60 of 90 minuten met hun eigen geluidsinstallatie. Niet alleen zingen zij liedjes uit de jaren 50, 60 en 70, ook spelen zij herkenbare sketches over vroeger en gaan met de mensen in gesprek aan de hand van nostalgische attributen die zij meebrengen in hun Badmutsenkar.

De dames kunnen ook buiten de boel op stelten zetten al rijdend op hun Solexen en muziekkar.
Het is mogelijk om in 2 blokken te spelen met een pauze van 15 minuten tussendoor.
Voorstelling van 1 uur –> €245,-
Voorstelling van 1,5 uur –> €300,-
excl. 9% btw en excl. reiskosten vanuit Olst á 0,21 cent per km.

De Zingende Badmutsen – MUZIEKBINGO

Willy en Loes zingen in een zaal nostalgische meezingers. De bewoners krijgen ieder een bingokaart met titels van liedjes i.p.v. cijfers. Bij een volle kaart hebben de Badmutsen een teil bij zich met knotsgekke waterige prijsjes zoals een bellenblaas, strijkwater en een vochtvreter.

De bingo duurt ongeveer 1,5 uur en kost €360,- excl. 9% btw en excl. reiskosten á 0,21 cent per km. De bingokaarten en prijsjes zijn inbegrepen.

Een steekje los

Oma Paula Punnik komt alleen en kan een voorstelling van 1 of anderhalf uur spelen in een zaal met publiek, maar is vooral ook erg geschikt om met haar rollator van huiskamer naar huiskamer te trekken om zo bij de bewoners langs te gaan om een praatje te maken en een liedje te zingen.

Deze gezellige, ouderwetse grootmoeder danst en zingt met het publiek en heeft een boodschappenkar vol met activiteiten. Stil zitten is dus geen optie.

Paula Punnik is van top tot teen gehaakt en gebreid. Ook haar attributen (inclusief hond) zijn allemaal voorzien van een wollen jasje.
De oma ziet er ouderwets uit, maar dat is maar schijn. Net wanneer je denkt dat het allemaal wat oubollig is, blijkt ze ineens te beschikken over hippe zang en coole moves.
Al zingend en dansend wordt ouderwets en hip met elkaar vermengd. Daardoor is deze theateract vooral een jolige boel. Haar belangrijkste boodschap: Je bent zo jong als je je voelt.

Bezoek oma van 1 uur –> €150,-
Bezoek oma van 1,5 uur –> €225,-

Theateratelier ToiToiToi heeft nog andere acts die geschikt zijn voor senioren. Voor het volledige aanbod verwijs ik u door naar https://theaterateliertoitoitoi.nl/theateracts